Szerzői jogok

A Reliktum Kft. információs és kapcsolatépítő célból hozta létre és üzemelteti ezt a weboldalt. A Reliktum Kft. előzetes írásos engedélye nélküli kereskedelmi felhasználása mind egészében, mind egyes részleteiben tilos.
A weboldal teljes megjelenése és tartalma a Reliktum Kft. iparági és szellemi tulajdona - vagy harmadik fél részéről a Reliktum Kft. használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogvédelmi törvények védelme alá tartozik.
Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajzolt és fotózott állókép, animáció, film, szöveg, mindez hanggal és hang nélkül, stb.) a Reliktum Kft. előzetes írásos engedélye nélkül sem egészében, sem részben nem reprodukálható, nem publikálható, nem adaptálható, nem lefordítható.
A 'Piszkei Kennel" márkanév, a "Piszkei kennel logo", valamint a layout elemei - ahol másként nem jelezzük - bejegyzett védjegyek. A Reliktum Kft. előzetes írásos engedélye nélküli reprodukciójuk, használatuk és/vagy módosításuk jogsértésnek minősül.
A weboldalon közzétett valamennyi adat tájékoztató jellegű, amelyek a Reliktum Kft-t kötelező érvénnyel nem kötik, kötelezettségvállalást semmilyen formában nem jelentenek.


 
 
PISZKEI RÖVIDSZŐRŰ
MAGYAR VIZSLA KENNEL
H-8123 Soponya, Pf. 5
Tel.: +36-30/933-5775
+36-22/450-050
Fax: +36-22/318-122
piszkeikennel@hungarianvizsla.co.hu

ALBAREX ÁLLATELEDEL
KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS

H-8000 Székesfehérvár,
Királysor 54.
Tel./fax: +36-22/318-122
albarex@hungarianvizsla.co.hu

Albarex Állateledel Kis- és Nagyker.
Acrobat Reader letöltés
 
© Reliktum Kft. 2004-2009.